Laxrullar med färskost

Laxrullar med färskost

Gör de här enkla laxrullarna en dag i förväg inför en bjudning eller bara unna dig själv. Perfekt till tapasbordet. Du kan, om du vill, ersätta den kallrökta laxen med annan kallrökt fisk för en twist.

4 rullar ger 32 bitar.
Tid: 30 min.

Ingredienser:

  • 200 g kallrökt lax
  • 150 g färskost
  • 200 g sköljd babyspenat
  • 4 stora tortillabröd

Framgångsrecept:

  1. Skölj spenaten och torka och separera bladen från varandra.
  2. Lägg ut tortilla-bröden på plast eller aluminiumfolie.
  3. Bred ett tunt lager färskost över hela brödet.
  4. Lägg på ett lager med babyspenat. Lämna en liten bit utan spenat i kanten så att du kan stänga rullen när du rullar ihop den.
  5. Toppa därefter med lax.
  6. Nu ska du rulla ihop tortillan. Använd folien för att få ihop den.
  7. Om du inte ska äta den direkt, sätt den i kylskåp och skär upp inför servering.
  8. Skär varje rulle i 8 bitar och garnera eventuellt med lite citronskal eller hackad spenat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *