– Så tycker våra kunder –

Kan varmt rekommendera Smokepins till andra

”Använder Smokepins varje vecka i vår catering-/take away-butik Gastronetten i Roskilde. Vi har alltid varit kända för vår varmrökta lax, men nu har vi även börjat med kallrökt lax, sedan jag stiftade bekantskap med Smokepins. Det har varit en stor succé. Jag kan varmt rekommendera Smokepins till andra restauranger som vill ha en unik produkt och kallröka sina egna varor. Superbra kundservice och snabb leverans.”

Christian Nørgaard Zwicky

Jag är SÅ redo för hemrökt bacon

”Jag har fått min första låda med pinnar och ser fram emot att prova att röka bacon. Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag helt säkert, för att citera Pippi. Jag tycker att hemsidan har riktigt bra information och även inläggen på Facebook. Jag är SÅ redo för hemrökt bacon.”

Anne Damsholt

Bästa rekommendationer härifrån

”Utmärkt produkt. Jag har precis testat Smokepins för första gången. Jag måste säga att jag är imponerad av röksmaken. Nu behöver bara saltning och torktid finjusteras, så tror jag att den är i skåpet (fel 40). Bästa rekommendationer härifrån.”

Bo Baltzer

Superenkelt med Smokepins

”Gjorde en sallad med bönor och linser. Dressingen var en creme av bakad och rökt rotselleri blandat med färskost. Yum! Superenkelt med Smokepins.”

Nordisk Tapas

Vilken smak, jag är ett fan

”Det är fantastiskt, jag har köpt och rökt en första omgång. Öring, fläskfilé och lammculotte, vilken smak. Jag är ett fan.”

Charlotte Press

I toppklass

”Riktigt bra instruktioner från Ole, och de är så enkla att följa och resultatet av de kallrökta filéerna är i toppklass.”

Anders-Peter Andersen

Fantastisk smak

”Har kallrökt för första gången och det är helt perfekt, fantastisk smak.”

Henrik Kristensen

Lätt att använda

”Smokepins är lätt att använda, och instruktionerna är bra. Det bästa är att hemlagad och torrsaltad bacon smakar MYCKET bättre än de tunna stycken som industrin producerar.”

Lokalhistorisk Arkiv for Øster Brønderslev

Det smakar lite av himlen

”Kallrökt havsöring rökt med Smokepins… Det smakar lite av himlen.”

Marie Dons Christensen

Allt föll i riktigt god smak

”Riktigt bra produkt. Bra instruktioner. Den första röken innehöll laxsidor, fläskfilé och andbröst. Allt föll i riktigt god smak. Just nu håller jag på med ett par öringssidor, ett par fläskfiléer, en lammculotte och ett sidfläsk till bacon. Förväntar mig änglasång.”

Carlo Schøler Rhiger

En bra produkt

”En bra produkt och informativ Facebook-sida. Har rökt bacon och filé flera gånger, med riktigt bra resultat!”

Niels Hansen

Finns inget bättre

”En superbra produkt. Bacon gjort med dessa pinnar, finns inget bättre.”

Hellee

Det funkar bara

”Här finns riktigt bra service och produkter av hög kvalitet. Vi är väldigt begeistrade.”

Christian Ilsøe

Topp topp topp upplevelse

”Har just beställt Smokepins för första gången efter att ha testat det ihop med en vän, och jag ser verkligen fram emot att komma i gång med kallrökning. Det är en megacool produkt med en topp topp topp upplevelse.”

Peter Emil Gregersen

Lägg av, vilken fantastisk upplevelse

”Jag var egentligen skeptisk till Smokepins först, eftersom det nästan verkade för bra för att vara sant, men efter flera inspirerande annonser och videos valde jag i alla fall att ge det en chans. Det är jag riktigt glad att jag gjorde. Produkten fungerar riktigt bra och är minst lika lätt att använda som det visas och förklaras. Detsamma gäller slutresultatet, det smakar kanon. Jag rekommenderar Smokepins till alla som vill kallröka men inte vet var de ska börja eller inte har råd med dyr utrustning/tid att sätta sig in i det hela.”

Rene N

Bra hemsida och blixtsnabb leverans

“Bra utrustning för kallrökning, och det smakar fantastiskt!”

Per

Det bara funkar

“Första gången jag provar Smokepins och jag måste säga att det bara funkar. Var nog lite spänd över resultatet, men det funkar alldeles utmärkt med rök, god konsistens och god smak, läcker kallrökt öring! Inte sista gången jag använder Smokepins!”

Dennis Fuglsang Schou

Resultatet är fantastiskt

“Jag har använt Smokepins för att röka öring, lax och fläsk. Resultatet är fantastiskt. Rekommenderar.”

Ingólfur Arnarson

Bra produkt

“Använder dem till min Beef jerky, som får en omgång med en pinne för smakens skull.”

A. Nielsen

Mycket beroendeframkallande

“Smokepins kan helt klart rekommenderas, det fungerar fantastiskt bra, men en varning är på sin plats, då det är mycket beroendeframkallande! En fantastisk produkt allt som allt.”

Lars Jespersen

Fungerar utmärkt

“Har provat för första gången, fungerar utmärkt och är lätt att få till.”

Jan Funch Jensen

Så lätt att använda, alla kan vara med

“Snabb leverans och en utmärkt produkt, den är så lätt att använda att alla kan vara med. Den bästa rökta lax jag någonsin smakat, jag kommer inte att använda något annat än rökpinnar.”

Peter Nielsen

Snabb orderhantering

“Snabb orderhantering och välförpackade varor.”

Else Meibom

Kan ”varmt” rekommenderas

“Fantastisk produkt som är extremt lätt att ha att göra med under kallrökningen. Kan ”varmt” rekommenderas…”

Klaus Juulsgaard

Alltid bra service och snabb leverans

“En genialisk produkt som alla kommer att kunna använda. Hoppas på fler produkter och recept. Alltid bra service och snabb leverans.“

Tms

Fantastiska recept

“Superlätt att arbeta med och fantastiska recept.”

Sanne Nykjær Andersen

Fantastiskt bra varor

“Det är väldigt enkelt och det är fantastiskt bra varor som kommer snabbt. Jag är verkligen glad över att handla på Smokepins.”

Lisbeth Hartmann

En utmärkt produkt

“Snabb leverans och en utmärkt produkt, kan bara rekommenderas.”

Benno Mortensen

Ett supergott resultat varje gång

“Nu har jag använt Smokepins 3 gånger för kallrökning av torrsaltad öringsfilé, filé och bacon, och varje gång med supergott resultat. Enklare blir det inte. Enda minuset är att jag skulle ha börjat redan första gången jag hörde talas om Smokepins.”

Per Kristensen

En riktigt bra produkt

“Har testat med andbröst och bacon. Första gången bara andbröst i Weber grill 57 cm. Inga problem och en utsökt produkt. Köpte sedan ett startpaket och satte i gång med ett stycke bacon som knappt saltades, så nästa gång började rökningen med 3 st bacon som legat en halv dag längre i saltlaken och hängt en halv dag längre att mogna. Lägg av, vilken skillnad. En riktigt bra produkt som man kommer långt med om man följer recepten som följer med. Annars är Ole inte långt bort med goda råd och vägledning på sin Facebooksida eller på hemsidan.”

Bjarne Nygaard Bohn

Slut med bacon från snabbköpet

“Mitt första stycke bacon blev blekt (det klarade min kära fru inte av att titta på), men sedan lät jag den hänga längre, och då blev det ett utsökt stycke bacon. Jag skar ett par skivor och grillade dem ljuvligt. Några bitar kalvfilé, lök, grädde, paprika, vin, vitlök och goda bitar av mitt bacon, det må jag säga att det blir inget mer köpt bacon från snabbköpet hemma hos oss. Ni borde alla prova dessa fantastiska Smokepins, det fungerar.”

Christian Hildorf

Snabb leverans

“Jag har handlat flera gånger från Smokepins hemsida. Det kan helt klart rekommenderas, då hemsidan är tydlig och leveransen nästan kommer dagen efter.”

Annie Bahnsen

Superbra service

“Superbra service. Har faktiskt inte sett så bra service på något annat ställe, trots att paketet försvann och blev tillbakaskickat på grund av fel i postnumret, så kom paketet fram till mig på campingplatsen, så nu är det dags för lite lek med rök trots att jag aldrig provat det förut. Det är en väldigt enkel hemsida som förklarar hur man gör och jag ser fram emot att testa. Om det funnits 10 stjärnor skulle de ha fått det och jag vet att jag kommer att handla här igen.”

Lotte Aagaard

Skönt när något fungerar

“Efter lite sökande hittade jag Smokepins, beställde startpaketet och några dagar senare kom paketet, skönt när något fungerar. Det var 22 rökpinnar i paketet, vilket för mig verkade lite när det går åt ungefär 6 till 8 pinnar per arrangemang. Ringde till Ole G. och tog ett snack om rökning, det är första gången jag provar, snacket var lärorikt, bra jobbat, fortsätter att handla där.“

Steen J.

Snabb och säker leverans

“Snabb och säker leverans, ett enkelt sätt att få sina önskade varor till rätt ställe utan att jaga runt i olika butiker.”

Eirikur Ólason Simonsen

Det har aldrig misslyckats

“Absolut ingenting att klaga på härifrån och är nu inne på tredje året med att använda Smokepins. Det har aldrig misslyckats så det är bara tummar upp.”

OPL

Bra produkter

“Riktigt bra produkter”

Jesper Andersen

Rökpinnar

”Har nu köpt några gånger och har alltid varit mycket nöjd med det jag beställt.”

Brian Rudbæk