– Sekretesspolicy –

I korta drag

Vi samlar in, lagrar och använder personlig information från dig som besökare och kund. I de fall där samtycke krävs får du möjlighet att återkalla ditt samtycke. All information skickas, lagras och behandlas på ett säkert sätt och lämnas inte ut till tredje part, om detta inte är nödvändigt för driften av våra tjänster, eller om detta inte anses vara lika säkert som våra interna system. Du har rätt att veta vilken information vi lagrat om dig, och har rätt att radera/korrigera de uppgifter som inte är nödvändiga för att vi ska kunna uppfylla våra skyldigheter enligt gällande lagstiftning eller drift av våra tjänster.

Sekretessansvarig

Smokepins ApS
Tornhøjvej 42
8260 Viby J Danmark
E-post: info@smokepins.se
Telefon: +45 21 99 03 04

Dataansvarig

E-post: info@smokepins.se
Telefon: +45 21 99 03 04

Vilka personuppgifter behandlas

Dataansvarig är skyldig att behandla kunders personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt. Här kan du läsa om hur vi samlar in, använder och skyddar information om våra kunder och användare i alla affärsprocesser. Denna sekretesspolicy gäller för alla tjänster som är tillgängliga på webbplatser drivna av den dataansvariga.

Personuppgifter samlas in när det är nödvändigt för att vi ska kunna utföra de uppgifter och tjänster vi är skyldiga att utföra i enlighet med lag och/eller överenskommelse. Information kan registreras och lagras när du registrerar dig på hemsidan, är i kontakt med försäljning och support via e-post eller när du använder våra tjänster.

Information vi behandlar kan bland annat omfatta: namn, adress, e-post, telefonnummer. För en del av våra tjänster kan det vara nödvändigt att behandla andra typer av personuppgifter. Det kommer i så fall att anges i villkoren för den enskilda tjänsten.

Inhämtning av data från tredje part

Din data kan i vissa fall kompletteras med information från tredje part. Det kan till exempel vara sökningar i offentliga register. Om andra uppgifter ska inhämtas, krävs det specifikt samtycke för detta.

Användning av personuppgifter

Behandling av personuppgifter är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra våra avtalsförpliktelser och betjäna dig som kund. Personuppgifter kan också användas för följande ändamål: försäljning, kontakt med kundtjänst, marknadsföring, information, bokföring.

Lagring och radering

Dataansvarig tar digital säkerhet på allvar. Din information lagras i vår e-handelsplattform levererad av WooComerce/Siteground, samt hos våra IT-leverantörer som är nödvändiga för att driva våra tjänster. All lagring är kontrollerad av strikta säkerhetsförfaranden. Allt utbyte av personuppgifter skickas krypterat via SSL. Vi raderar dina personuppgifter som inte längre är nödvändiga för de ändamål de lagrats. Vi lagrar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.

Kommunikation via e-post och sms

Som kund tar du emot e-post och/eller sms till exempel relaterade till lagda beställningar, spårningsnummer, glömt lösenord osv. Detta definieras som ett legitimt intresse och kommer inte att begäras samtycke för.

Vi använder även e-post för marknadsföring och kommunikation. Som kund hos oss får du med jämna mellanrum nyhetsbrev så länge du givit samtycke till det. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken för avanmälan i e-postmeddelandena.

Utlämnande av personuppgifter

Om det finns lagstadgad skyldighet att lämna information till offentliga myndigheter, kommer dessa personuppgifter att lämnas över i enlighet med myndigheternas krav. Dina personuppgifter kommer under inga omständigheter lämnas över utan att nödvändiga avtal ingåtts för att säkerställa att dina rättigheter skyddas.

Cookies och analysverktyg

Dataansvarig använder olika analysverktyg och lagrar cookies för denna webbplats. Cookies är små textfiler som våra webbplatser lagrar på din dator, så att vi kan känna igen dig som användare och ge dig anpassat innehåll och tjänster när du besöker oss online. Cookies innehåller inte personlig information. Vi använder cookies, bland annat för att komma ihåg ditt inlogg, lösenord i krypterad form, för att förbättra användarupplevelsen och som en del i vår marknadsföring mot kund. När du besöker våra tjänster använder vi både tillfälliga och permanenta cookies. En tillfällig cookie raderas ofta automatiskt när du stänger webbläsaren, medan en permanent kan ligga kvar på din dator i upp till ett år.

https://www.pts.se/sv/privat/internet/integritet/kakor-cookies/

Följande cookies används i våra tjänster:

Quickpay betallösning

När du väljer Quickpay som betallösning i kassan placeras cookies från Quickpay.

Google Analytics

Vi använder denna information till att förstå hur våra besökare upplever webbplatsen och förbättra och vidareutveckla vår e-handel. Du kan förhindra att informationen som lagras i cookies (inkl. IP-adressen) överförs till och behandlas av Google genom att ladda ner och installera en plugin som du hittar på denna länk: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sv. Alternativt kan du klicka på denna länk för att hindra att Google Analytics registrerar aktivitet på denna webbplats i framtiden. Då läggs det en opt-out cookie på din dator/enhet. Om du raderar dina cookies måste du klicka på länken på nytt.

Facebook Pixel

Vi använder Facebook Conversion Tracking Pixel för att spåra och förbättra våra marknadsföringskampanjer på Facebook. Läs mer om annonser på Facebook och hur du själv kan justera dina personliga inställningar: https://www.facebook.com/about/ads

Google Ads

Vi driver reklamkampanjer genom Google. Vi använder cookies så att du kan få upp annonser baserat på ditt besöksmönster. Du kan läsa mer om det här: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=sv

Klaviyo

Vi använder Klaviyo för att förbättra våra marknadsföringskampanjer via e-post. Dessa uppgifter samlas bara in om du är anmäld till vårt nyhetsbrev. Du kan alltid avsluta din prenumeration. Då raderas informationen.

Trustpilot

Du kan läsa mer om det här:
https://se.legal.trustpilot.com/for-reviewers/end-user-privacy-terms

Godkännande av användning av cookies

Observera att inga personuppgifter delas, och att det är möjligt att reservera sig mot denna spårning, se ”Do Not Track” nedan. Om du inte godkänner lagring av cookies, måste du inaktivera funktionen genom inställningarna i din webbläsare. Om du aktiverar funktionen Do Not Track i din webbläsare kommer vi, efter bästa förmåga, att stänga av all spårning av dina besök på våra webbplatser. För mer information om Do Not Track, se http://donottrack.us/

Insyn och korrigering

Du har rätt att få insyn i de upplysningar som finns registrerade om dig. Åtkomst kan erhållas genom att skicka en förfrågan till dataansvarig, kontaktuppgifter finns överst på denna sida. Om den registrerade informationen är felaktig eller ofullständig kan du kräva att vi korrigerar uppgifterna i enlighet med personuppgiftslagen.

Om du har invändningar med anledning av vår behandling av din integritet har du möjlighet att höra av dig till dataskyddsmyndigheten.

Klarna

För att kunna erbjuda dig Klarnas betallösningar, kan vi komma att överföra dina personuppgifter i kassan, i form av kontakt och beställningsuppgifter till Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kvalificerar dig för deras betallösningar, och för att skräddarsy dessa betallösningar för dig. Dina överförda personuppgifter behandlas i enlighet med Klarnas egen integritetspolicy.